Tiden i London är 2:22

Visum

Nivå 1 - högutbildade

Sökande med önskad yrkeskunskaper

Nivå 1 Allmänt visering för högutbildade invandrare som söker arbete i Storbritannien, egenföretagare invandrare eller invandrare att starta ett företag,

Nivå 1 Investor visum: utformad för dem som investerar stora summor pengar i Storbritannien,

Nivå 1 Entreprenör visum: idealiskt för dem att inrätta eller ta över driften av företag,

Nivå 1 Post-studie visum: Om du studerar nu eller har studerat tidigare i Storbritannien denna linje är lämplig för dig.

De sökande kan ansöka om sig själva och kommer att bedömas mot ett poängsystem baserat på ett antal kriterier. Med nivå 1 visum kandidater har en möjlighet att ansöka om permanent uppehållstillstånd eller permanent uppehållstillstånd i Storbritannien tillhandahålls.

De krävs 75 poäng för att kvalificera till en Tier 1 visum. Det nya punkter baserat system är utformat för att låta icke-EES-medborgare som kommer att bidra mest till ekonomin för att emigrera till Storbritannien.

Detta pekar baserade system möjliggör ett bredare utbud av kandidater till tröskelvärdet baserat på deras resultat inom olika områden;

Ålder

Utvärderingar

Revenus prejudikat

En 28 ans = 20 poäng

MBA = 75 poäng

40.000 + = 45 poäng

28 ans ou 29 ans = 10 poäng

PHD = 50 poäng

35,000-39,999 = 40 poäng

30 ans ou 31 = 5 poäng

Maîtrise = 35 poäng

32,000-34,999 = 35 poäng

Ålder 32 och plus = 0 poäng

Studentexamen = 30 poäng

29,000-31,999 = 30 poäng

 

 

26,000-28,999 = 25 poäng

 

 

23,000-25,999 = 20 poäng

 

 

20,000-22,999 = 15 poäng

 

 

18,000-19,999 = 10 poäng

 

 

16,000-17,999 = 5 poäng

Nivå 2 - arbetstillstånd

Kvalificerad arbetskraft med ett erbjudande om anställning

Grupp 2 bedöms mot en poäng baserat system på ett antal kriterier. De krävs 50 poäng för att kvalificera till en Tier 2 visum samt en kunskaper i engelska krävs.

Arbetsgivare ansvarsområden:

Arbetsgivaren måste tillhandahålla en sponsring intyg med uppgifter om tjänstetitel och visar att lönen som erbjuds är lämpligt att en sådan ställning och roll ligger på eller över NVQ3.

Nivå 3-Lågutbildade

Tillfälliga, lågutbildade

Nivå 3 är för lågutbildade arbetstagare att komma till Storbritannien för att göra jobb som fruktplockning.

Nivå 3 viseringar har för närvarande stoppats eftersom den brittiska regeringen anser att det finns tillräckligt med arbetstagare kommer in från EU för att göra dessa typer av arbeten

Nivå 4-Student

Studenter som studerar i Storbritannien

Grupp 4 fokuserar på utländska studenter som vill få inresevisum för att studera i Storbritannien. Eleverna är indelade i tre kategorier vid ansökan om visum till Storbritannien på denna nivå;

Allmänt studenten:

Studenter som studerar i Storbritannien på eller över examen nivå i en offentligt finansierad institution, eller ägna sig åt mer än 15 timmars studier per vecka. I denna kategori finns arbete tillåten för 20 timmar varje vecka öka till full tid timmar under semestertider

Skola:

Studenter i heltidsstudier på en fristående skola upp till 18 år. Arbetstid är densamma som den allmänna student kategori.

Studie genom arbete:

Studenter på kurser av arbetspraktik eller praktikplatser. Arbetstider kommer att vara samma som de andra två kategorierna.

Utbildningsanstalter måste ge en sponsring intyg till den studerande som kommer att svara för förmågan hos eleverna.

Nivå 5 - Working Holiday (Ungdom rörlighet på arbetsmarknaden)

Du kan bo och arbeta i Storbritannien i upp till 24månader.

Grupp 5 är utformad för att rymma två olika grupper av människor invandrar till Storbritannien på tillfällig basis - Ungdom rörlighet på arbetsmarknaden och tillfälliga anställningar.

Ungdom rörlighet på arbetsmarknaden:

Tillgänglig för de sökande från de deltagande länderna i åldern 18-30 att komma in i Storbritannien för en period på högst 24 månader. Du får poäng på ett antal punkter - din nationalitet, ålder och om ni kommer att kunna finansiellt finansiera sig själv i Storbritannien.

Tillfälliga anställningsförhållanden:

Creative / Sporting: (12 månader Max)

För konstnärer, idrottare eller underhållare som föreskriver att en sponsor har anordnats. Sponsorer måste kunna bekräfta att de sökande utgör något hot mot den inhemska arbetskraften och kommer att delta enbart i den specificerade aktiviteten.

Volontärer: (12 månader Maximum)

Sponsring från en välgörenhetsorganisation och frivilliga organisationer krävs för sökande som förs in i Storbritannien via denna rutt. Sponsorer måste kunna visa att verksamheten är av direkt betydelse för organisationen och att det inte kommer vara permanent.

Religiösa: (24 månader Max)

Med undantag av ministrarna i en tro som engagerar sig i en predikan och pastorala kapacitet, kan religiösa arbetstagare Visit Britain om de sponsras av trossamfundet.

Exchange: (12 månader Max)

In i landet som en del av ett ackrediterat utbyte, utveckling och kunskapsförmedling system tillåtas med sponsring av organisationen driver systemet är frågan.

Internationella avtal: (12 månader Max)

I vissa fall är Storbritannien skyldig att låta vissa grupper av invandrare i landet för att arbeta.

Ancestry - British född morföräldrar

Låter medborgare från Samväldet länder att arbeta och bosätta sig i Storbritannien om de har födda i Storbritannien farföräldrar.

Anor visum kan du komma in i Storbritannien och arbeta utan restriktioner. Det är vanligtvis gäller i fem år och kan förnyas så många gånger du vill.

Commonwealth medborgare som är 17 år eller äldre som har en morfar är född i Storbritannien (eller på Irland före den 31 Mars 1922), kan ansöka om stöd. Du måste också kunna visa att du ska arbeta i Storbritannien.

Du kan inte ansöka om visum anor från Förenade kungariket, även om förlängning kan beviljas genom Home Office.

Förkunskaper:

Kunna bevisa att du har en morfar som var född i Storbritannien, Kanalöarna eller Isle of Man.

Du måste kunna försörja dig utan tillgång till offentliga medel.

Du måste tillämpas i ditt hemland eller det land där du vistas lagligen.

 

http://www.tier12345.co.uk/

 

http://www.visabureau.com/uk/ancestry-visa.aspx

Boka nu!

Short Term

1 day or more

Long Term

3 to 12 months