De tijd in Londen is 4:58

Visum

 

Tier 1 - hoogopgeleide

Aanvragers met de gewenste professionele vaardigheden

Tier 1 Algemene visum: voor hoogopgeleide migranten die werk zoeken in het Verenigd Koninkrijk, zelfstandigen immigranten of allochtonen opzetten van een bedrijf,

Niveau 1 Investor visum: ontworpen voor bedrijven die investeren grote sommen geld in het Verenigd Koninkrijk,

Tier 1-Ondernemer visum: ideaal voor mensen die het opzetten of overnemen van de exploitatie van bedrijven,

Tier 1 Post-studie visum: als je nu studeert of gestudeerd hebben in het verleden in het Verenigd Koninkrijk deze route voor u geschikt is.

Kandidaten kunnen van toepassing zijn voor zichzelf en zullen worden getoetst aan een puntensysteem gebaseerd op een aantal criteria. Met de Tier 1 visum kandidaten hebben een optie om gelden voor onbepaalde tijd of een permanente verblijfsstatus in het Verenigd Koninkrijk wordt verstrekt.

Ze moeten 75 punten in aanmerking te komen voor een Tier 1-visum. De nieuwe punten gebaseerd systeem is ontworpen om niet-EER-onderdanen die het meest bij aan de economie bijdragen te emigreren naar het Verenigd Koninkrijk mogelijk te maken.

Deze punten gebaseerd systeem maakt het mogelijk een breder scala van kandidaten te bereiken van de drempel op basis van hun prestaties in verschillende gebieden;

 

Leeftijd
Kwalificatie

Vorige earnigs

NL 28 ans = 20 punten

MBA = 75 punten

40.000 + = 45 punten
28 ans ou 29 ans = 10 punten

PHD = 50 punten

35,000-39,999 = 40 punten

30 ans ou 31 = 5 punten

Maîtrise = 35 punten

32,000-34,999 = 35 punten

Leeftijd 32 et plus = 0 punten

Baccalaureat = 30 punten

29,000-31,999 = 30 punten

 

 

26,000-28,999 = 25 punten

 

 

23,000-25,999 = 20 punten

 

 

20,000-22,999 = 15 punten

 

 

18,000-19,999 = 10 punten

 

 

16,000-17,999 = 5 punten


Niveau 2 - Werkvergunning

Geschoolde werknemers met een aanbod van werk

De tier-2 is beoordeeld aan de hand van een puntensysteem gebaseerd systeem op een aantal criteria. Ze vereiste 50 punten in aanmerking te komen voor een visum Tier 2, alsmede een niveau van vaardigheid in het Engels is vereist.

Verantwoordelijkheid van de werkgever:

Werkgever moet een certificaat verstrekken sponsoring de functie en titel waaruit blijkt dat de aangeboden salaris passend is voor een dergelijke positie en de rol is op of boven NVQ3.

Tier 3-Laaggeschoolde

Tijdelijk, laaggeschoolde werknemers

Niveau 3 is voor laaggeschoolde werknemers om te komen tot het Verenigd Koninkrijk om werk te doen, zoals fruit plukken.

Tier 3 visa zijn momenteel opgeschort, omdat de Britse regering van mening dat er voldoende kandidaten zijn die vanuit de EU om dit soort werk te doen

Tier 4-Student

Studenten studeren in het Verenigd Koninkrijk

De Tier 4 richt zich op buitenlandse studenten die willen een reisvisum te studeren in het Verenigd Koninkrijk te verkrijgen. De studenten worden ingedeeld in drie categorieën bij het aanvragen van een visum voor het Verenigd Koninkrijk op dit niveau;

Algemeen student:

Studenten die studeren in Groot-Brittannië op of boven universitair niveau in een door de overheid gefinancierde instelling, of het plegen van meer dan 15 uur studie per week. In deze categorie is toegestaan het werk voor 20 uur per week oplopend tot full-time uren tijdens vakantieperiodes

School:

Studenten in full-time studie aan een onafhankelijke school tot de leeftijd van 18 jaar. Werktijden zijn dezelfde als de algemene categorie studenten.

Studie door middel van werk:

Studenten die cursussen van werkervaring of stages. Werktijden zal hetzelfde zijn als de andere twee categorieën.

De onderwijsinstelling moet een attest te verstrekken sponsoring aan de student, die zal instaan voor het vermogen van studenten.

Niveau 5 - Working Holiday (Jeugd Mobiliteitsprogramma)

U kunt verblijven en te werken in het Verenigd Koninkrijk voor maximaal 24 maanden.

De Tier 5 is ontworpen om twee verschillende groepen mensen immigreren naar het Verenigd Koninkrijk op een tijdelijke basis - Jeugd Mobiliteitsprogramma en tijdelijke werkgelegenheid biedt.

Jongerenmobiliteitsprogramma:

Beschikking van de aanvragers uit de deelnemende landen de leeftijd 18-30 naar het Verenigd Koninkrijk te voeren voor een periode van maximaal 24 maanden. U bent scoorde op een aantal punten - uw nationaliteit, leeftijd en of u in staat zullen zijn om zelf financieel fonds in het Verenigd Koninkrijk.

Uitzendarbeid:

Creatief / Sportief: (12 maanden Maximale)

Voor scheppende kunstenaars, sporters of entertainers voorwaarde dat er een sponsor is georganiseerd. Sponsors moeten in staat zijn om te bevestigen dat de aanvragers geen bedreiging voor de binnenlandse beroepsbevolking vormen en zal uitsluitend op de aangegeven activiteit.

Vrijwilligers: (maximaal 12 maanden)

Sponsoring van een liefdadigheidsinstelling of welwillende organisatie is verplicht voor aanvragers die in de UK via deze route. Sponsors moeten kunnen aantonen dat de activiteit direct relevant is voor de organisatie en dat het niet zal permanent worden.

Religieus: (24 maanden Maximale)

Met uitzondering van de ministers van een geloof, die deelnemen aan een prediking en pastorale capaciteit, kan Visit Britain religieuze werknemers indien zij worden gesponsord door het geloof gemeenschap.

Exchange: (maximaal 12 maanden)

Invoeren van het land, als onderdeel van een erkende uitwisseling, ontwikkeling of het delen van kennis regeling is toegestaan, mits sponsoring door de organisatie die de regeling is de vraag.

Internationale Overeenkomst: (maximaal 12 maanden)

In sommige omstandigheden, is Groot-Brittannië verplicht om bepaalde categorieën van migranten mogelijk te maken in het land te werken.

Voorouders - British geboren Grootouders

Hiermee burgers uit landen van het Gemenebest te werken en zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk als zij Groot-Brittannië geboren grootouders.

Een visum kun je voorouders treedt het Verenigd Koninkrijk en werken zonder beperkingen. Het is meestal vijf jaar geldig, en kan verlengd worden zo vaak als je wilt.

Commonwealth burgers van 17 jaar of ouder die over een grootouder geboren in het Verenigd Koninkrijk (of de Republiek Ierland vóór 31 maart 1922), komen in aanmerking voor toepassing. U zult ook moeten aantonen dat u van plan bent om te werken in het Verenigd Koninkrijk laten zien.

Je kan niet gelden voor een visum voorouders vanuit het Verenigd Koninkrijk, hoewel extensies kan worden verleend door middel van het Home Office.

Eisen:

Kunnen aantonen dat u een grootouder die geboren werd in het Verenigd Koninkrijk, de Kanaaleilanden en het eiland van de mens hebben.

U moet in staat zijn om jezelf te steunen, zonder toegang tot publieke middelen.

Je moet toepassen in uw land van herkomst of het land waar je legaal.

 

http://www.tier12345.co.uk/

 

http://www.visabureau.com/uk/ancestry-visa.aspx

Boek nu!

Short Term

1 day or more

Long Term

3 to 12 months