Tiden i London er 21:58

Visum

 

Klasse 1 - højt kvalificerede

Ansøgere med den ønskede faglige kvalifikationer

Tier 1 Almindelige visum: for højtuddannede indvandrere, der søger arbejde i Det Forenede Kongerige, selvstændige indvandrere eller indvandrere etablering af en virksomhed,

Tier 1 Investor visum: designet til dem, der investerer store summer i Det Forenede Kongerige,

Tier 1 Entrepreneur visum: ideel til dem, der etablerer eller overtager driften af virksomheder,

Tier 1 Post-studie visum: Hvis du studerer nu eller har studeret i fortiden i Det Forenede Kongerige denne rute er passende for dig.

Ansøgere kan ansøge om sig selv og vil blive vurderet på baggrund af et pointsystem baseret på en række kriterier. Med Tier 1 visum kandidater har en mulighed for at ansøge om tidsubegrænset opholdstilladelse eller permanent opholdstilladelse i Det Forenede Kongerige tilvejebringes.

De krævede 75 point til at kvalificere for en Tier 1 visum. De nye punkter baseret system er designet til at give ikke-EØS-statsborgere, der vil bidrage mest til økonomien at emigrere til England.

Dette peger baserede system giver mulighed for en bredere vifte af kandidater til at nå den tærskel baseret på deres præstationer i forskellige områder;

Alder:                                                         Kvalifikationer:                         Forrige indtjening:
Under 28 år = 20 point                      MBA = 75 points                          40.000 + = 45 point
Lagret 28 eller 29 år = 10 point   PHD = 50 point                            35,000-39,999 =40point
Lagret 30 eller 31 = 5 point            Masters Degree = 35 point  32,000-34,999 =35point
Ages 32 og over = 0 point               Bachelorgrad = 30 point        29,000-31,999 =30point   
                                                                                                                                     
26,000-28,999 =25point 
                                                                                                                                     
23,000-25,999 =20point
                                                                                                                                       20,000-22,999 =15point
                                                                                                                                      18,000-19,999 =10point
                                                                                                                                      
16,000-17,999 =5point

Klasse 2 - Arbejdstilladelse

Faglærte arbejdere med et tilbud om beskæftigelse

Den liste 2 er vurderet i forhold til et pointsystem baseret system på en række kriterier. De krævede 50 point for at opnå en klasse 2-visum samt et niveau for færdigheder i engelsk er påkrævet.

Arbejdsgiver ansvarsområder:

Arbejdsgiveren skal sørge for en sponsoraftale certifikat med angivelse af de stillingsbetegnelse og viser, at den tilbudte løn er passende for en sådan holdning og rolle er på eller over NVQ3.

Tier 3-lavtuddannede

Midlertidig, lavtuddannede

Tier 3 er for lavt kvalificeret arbejdskraft til at komme til Storbritannien for at gøre jobs såsom frugt plukning.

Tier 3 visa er i øjeblikket suspenderet på grund den britiske regering mener, at der er mangel på arbejdskraft ind fra EU til at gøre disse typer af job

Tier 4-Student

Studerende, der studerer i England

De tier 4 fokuserer på oversøiske studerende, der ønsker at få indrejseattest at studere i Storbritannien. Studerende er opdelt i tre kategorier, når man søger en britisk visum på dette niveau;

Generelt studerende:

Studerende i Storbritannien på eller over graden niveau i et offentligt finansieret institution, eller deltage i mere end 15 timers studier om ugen. I denne kategori, er arbejde tilladt for 20 timer hver uge stiger til fuld tid timer i ferieperioder

Skole:

Studerende i fuld gang studere på en friskole op til 18 år. Arbejdstiden er den samme som den almindelige studerende kategori.

Undersøgelse gennem arbejdet:

Studerende på kurser af praktik eller praktikophold. Arbejdstid vil være den samme som de to andre kategorier.

Den pædagogiske institution bliver nødt til at give et pensionstegnende certifikat til den studerende, der vil stå inde for evnen til studerende.

Klasse 5 - Working Holiday (Youth Mobility Scheme)

Du kan bo og arbejde i Storbritannien i op til 24 måneder.

Den liste 5 er designet til at rumme to forskellige grupper af mennesker immigrerer til det britiske midlertidigt - ungdomsmobilitetsprogram, og midlertidig beskæftigelse.

Ungdomsmobilitetsprogram, der:

Til rådighed for ansøgere fra de deltagende lande i alderen 18-30 til at indtaste UK for en periode på højst 24 måneder. Du er scoret på en række punkter - din nationalitet, alder og om du vil være i stand til at finansielt finansiere sig selv i England.

Midlertidig beskæftigelse:

Creative / Sporting: (12 måneder maksimum)

For kunstnere,. Sportsfolk eller entertainere forudsat at en sponsor er organiseret Sponsorer skal kunne bekræfte, at ansøgerne ikke udgør nogen trussel for den indenlandske arbejdskrafts og vil engagere sig i nogen aktivitet.

Frivillig Workers: (12 måneder maksimum)

Sponsorering fra en velgørende organisation eller godgørende organisation er nødvendig for ansøgerne kommer ind i UK via denne rute. Sponsorer skal kunne dokumentere, at aktiviteten er direkte relevante for din organisation, og at det ikke vil være permanent.

Religiøs: (24 måneder maksimum)

Med undtagelse af ministre fra en tro, der udøver en prædiken og pastorale kapacitet, kan religiøse forkyndere besøge Storbritannien, hvis de er sponsoreret af tro samfund.

Exchange: (12 måneder maksimum)

Indtastning af landet som en del af et akkrediteret udveksling, udvikling eller videndeling ordning, er tilladt under sponsorering af organisationen kører ordningen spørgsmål.

International aftale: (12 måneder maksimum)

Under visse omstændigheder, er Storbritannien forpligtet til at give specifikke kategorier af indvandrere ind i landet for at arbejde.

Stamtræ - British født Bedsteforældre

Tillader borgere fra Commonwealth-landene til at arbejde og bosætte sig i Det Forenede Kongerige, hvis de har britisk-født bedsteforældre.

En afstamning visum kan du indtaste det britiske og arbejde uden begrænsninger. Det er normalt gyldig i fem år, og kan forlænges så mange gange som du ønsker.

Commonwealth-borgere i alderen 17 eller derover, der har en bedsteforælder født i Det Forenede Kongerige (eller Republikken Irland før den 31. marts 1922), er berettigede til at anvende. Du vil også nødt til at vise tegn på, at du agter at arbejde i Storbritannien.

Du kan ikke ansøge om en afstamning visum fra i Det Forenede Kongerige, selv om extensions kan gives via Home Office.

Krav:

Være i stand til at bevise, at du har en bedsteforælder, der var født i England, Kanaløerne eller Isle Of Man.

Du skal være i stand til at forsørge dig selv uden adgang til offentlige midler.

Du skal anvende i dit hjemland, eller det land, hvor du opholder sig lovligt.

 

http://www.tier12345.co.uk/

http://www.visabureau.com/uk/ancestry-visa.aspx

Bestil nu!

Short Term

1 day or more

Long Term

3 to 12 months